Agria Eläinvakuutus

Kaikki meillä syntyneet pennut ovat vakuutettuja Agriassa hoitokulujen ja piilevien vikojen osalta siihen asti, kun ne luovutetaan uudelle omistajalle. Suosittelen jokaiselle pennulle hoitokuluvakuutuksen jatkamista ainakin ensimmäisen vuoden ajan – toki kannattaa harkita henkivakuutusta ja koirien osalta vastuuvakuutusta.

Hoitokulujen osalta vakuutus kannattaa ottaa vähintään ekaksi vuodeksi, koska voi paljastua piileviä vikoja, voi joutua poistamaan irtoamattomia maitohampaita, voi tulla sairauksia, tapaturmia ja eläinlääkärikuluja voi syntyä paljonkin. Nimimerkillä Kokemusta on.

Vakuutus kannattaa ottaa heti luovutushetkellä, koska silloin se jatkuu kaikkein laajimmassa muodossaan ilman karenssia. Tärkeintä olisi ottaa vakuutus ennen pennun tulemista 4 kk ikään, mutta toki myös iäkkäämmälle lemmikille saa vakuutuksen.

Toimin Agrian vakuutusedustajana, joten ota yhteyttä, jos olet harkinnut vakuutusta lemmikillesi tai haluat kilpailuttaa nykyisen vakuutuksesi. Teen mielelläni tarjouksen ja voit sen jälkeen rauhassa miettiä, haluatko oman vakuutusedustajan vai otatko vakuutuksen muualta.

Huom. heinäkuun loppuun asti yllätyslahja kaikille vakuutuksen ottaneille!

Kasvattaja: tilaa pentupaketit kauttani – nyt tilattavissa myös kissanpennuille!

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä, Whatsappilla ja Messengerillä. Olen tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä 7-21 (puhelimitse parhaiten klo 16 jälkeen). Jos en pysty heti vastaamaan, niin jätäthän viestin. Otan yhteyttä mahdollisimman pian.

sari-maarit.peltola@edustaja.agria.fi

Agria Eläinvakuutus on Suomen ainoa eläinvakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kattavia vakuutuksia koirille ja kissoille. https://www.agria.fi/