Pyhäbirma-kissat

Cloudsdale’sin kissalaaan kuuluu kaksi pyhäbirma-rotuista kissaa. Molemmat asuvat perheenjäsenen luona Tampereella.

Felinessi Kuurankukka, ”Elsa”

Syyskuussa 2021 syntynyt Elsa on kissalan ensimmäinen pyhäbirma-rotuinen kissa. Sininaamioinen Elsa on todella seurallinen ja ihmisrakas kissa, joka tulee hienosti toimeen myös koirien ja toisten kissojen kanssa.

Elsa on osallistunut kahteen kissanäyttelyyn ja oli molemmilla kerralla pentuluokassa EX1 (Excellent 1). Syksyn 2022 näyttelyt peruuntuivat Elsalta, koska tiineenä olevaa kissaa ei saa viedä näyttelyihin.

Elsa kävi terveystesteissä ennen jalostusta. Elsan veriryhmä on A ja hän on FeLV- ja FIV-negatiivinen, kuten jalostuskissan tulee olla. Rotuyhdistyksen suosituksen mukaisesti Elsan sydän ja munuaiset on ultrattu. Terveitä ovat. Tiedot ovat näkyvissä Omakissassa.

Elsa sai marraskuussa ensimmäisen pentueensa. Pentueen tytön ja kahden pojan isä on sininaamioinen uros Kattimäen Juksu. Pojat on varattu ja tyttö jää asumaan äitinsä luokse.

Cloudsdale’s Domino, ”Aura”

Aura jää äitinsä Elsan kaveriksi Tampereelle. Jos kaikki menee hyvin, niin Auralle on tarkoitus teettää pennut luultavasti vuoden 2024 alkupuolella.

Kuvia tulossa.


Jos haluat seurata Elsan, Auran sekä kissalan muiden kissojen uusia seikkailuja, niin ota seurantaan kissalan Instagram-tili www.instagram.com/cloudsdales.cats/

Lue lisää rodusta: http://birma.fi/