Pyhä birma -kissat

Cloudsdale’sin kissalaaan kuuluu myös yksi pyhä birma -rotuinen kissa. Hän on perheenjäsenen luona asuva sijoituskissa Elsa. Tarkoituksena on hankkia Elsalle rotutoveri.

Felinessi Kuurankukka, ”Elsa”

Syyskuussa 2021 syntynyt Elsa on ensimmäinen pyhä birma -rotuinen kissa. Sininaamioinen Elsa on todella seurallinen ja ihmisrakas kissa.

Elsa on osallistunut jo kahteen kissanäyttelyyn ja oli molemmilla kerralla pentuluokassa EX1 (Excellent 1.). Elsan näyttelyura jatkuu kesällä/alkusyksystä, kun tulee 10 kk täyteen ja pääsee kamppailemaan sertifikaateista.

Elsan veriryhmä on A. Hän on kesäkuussa 2022 tehtyjen verikokeiden tulosten persustseella FeLV- ja FIV-negatiivinen, kuten jalostuskissan tulee olla. Rotuyhdistyksen suosituksen mukaisesti hänen sydämensä ja munuaisensa ultrataan ja mikäli heinäkuussa tehtävän ultraäänitutkimuksen tulokset ovat hyvät, niin Elsalle teetetään pennut todennäköisesti vuodenvaihteessa 2022-2023. Sulhanen on alustavasti jo sovittu, mutta tiedot julkaistaan vasta, kun astutus on suoritettu.

Elsan tiedot löytyvät Omakissasta ja Pawpedsistä.


Jos haluat seurata Elsan sekä kissalan muiden kissojen uusia seikkailuja, niin ota seurantaan kissalan Instagram-tili www.instagram.com/cloudsdales.cats/

Lue lisää rodusta: http://birma.fi/