Pyhäbirma-kissat

Cloudsdale’sin kissalaaan kuuluu myös yksi pyhäbirma-rotuinen kissa. Hän on perheenjäsenen luona Tampereella asuva Elsa (pennut syntyvät ja kasvavat todennäköisesti Tampereella).

Felinessi Kuurankukka, ”Elsa”

Syyskuussa 2021 syntynyt Elsa on kissalan ensimmäinen pyhäbirma-rotuinen kissa. Sininaamioinen Elsa on todella seurallinen ja ihmisrakas kissa, joka tulee hienosti toimeen myös koirien ja toisten kissojen kanssa.

Elsa on osallistunut jo kahteen kissanäyttelyyn ja oli molemmilla kerralla pentuluokassa EX1 (Excellent 1.). Elsan näyttelyura jatkuu kesällä/alkusyksystä, kun tulee 10 kk täyteen ja pääsee kamppailemaan sertifikaateista.

Elsan veriryhmä on A. Hän on kesäkuussa 2022 tehtyjen verikokeiden tulosten persustseella FeLV- ja FIV-negatiivinen, kuten jalostuskissan tulee olla. Rotuyhdistyksen suosituksen mukaisesti hänen sydämensä ja munuaisensa on ultrattu. Terveitä ovat.

Elsa on astutttu syyskuun alussa ja pentuja on syntymässä marraskuun alussa (laskettu aika 7.11.2022). Sulhanen on sininaamioinen uros Kattimäen Juksu. Yhdistelmä Pawpedissä ja Omakissassa.

Elsan tiedot löytyvät Omakissasta ja Pawpedsistä.


Jos haluat seurata Elsan sekä kissalan muiden kissojen uusia seikkailuja, niin ota seurantaan kissalan Instagram-tili www.instagram.com/cloudsdales.cats/

Lue lisää rodusta: http://birma.fi/