Pyhäbirma-kissat

Cloudsdale’sin kissalaaan kuuluu kaksi pyhäbirma-rotuista kissaa, Elsa ja Aura. Molemmat asuvat perheenjäsenen luona Tampereella.

Cloudsdale’s Domino, ”Aura”

Aura on marraskuussa 2022 syntynyt sininaamioinen birma. Hänelle on tarkoitus teettää pennut luultavasti vuoden 2024 alkupuolella. Sitä ennen hänen terveytensä testataan laajasti ja käydään muutamissa kissanäyttelyissäkin.

pyhä birma kissa 
sacred birman
Aura 3 kk ikäisenä kotonaan

Auralla on kaksi veljeä: Cloudsdale’s Dumle ja Cloudsdale’s Da-Capo. Molemmat pojan on leikattu, joten birmakasvatuksen jatkuminen on Auran varassa.

Felinessi Kuurankukka, ”Elsa”

Auran äiti Elsa on todella leppoisa, seurallinen ja ihmisrakas kissa. Hän tulee hienosti toimeen myös koirien ja toisten kissojen kanssa.

Elsa on osallistunut kahteen kissanäyttelyyn ja oli molemmilla kerralla pentuluokassa EX1 (Excellent 1). Syksyn 2022 näyttelyt peruuntuivat Elsalta tiineyden vuoksi. Elsa sai marraskuussa 2022 ainoaksi jäävät pentunsa eli kaksi poikaa ja yhden tytön.

Elsan veriryhmä on A. Ennen pentuja tehdyissä terveystesteissä Elsa oli FeLV- ja FIV-negatiivinen. Myös Elsan sydän ja munuaiset ultrattiin ja todettiin terveiksi. Tiedot ovat näkyvissä Omakissassa.

Jos haluat seurata Elsan, Auran sekä kissalan muiden kissojen uusia seikkailuja, niin ota seurantaan kissalan Instagram-tili www.instagram.com/cloudsdales.cats/

Lue lisää rodusta: http://birma.fi/