Pyhäbirma-kissat

Cloudsdale’sin kissalaaan kuuluu kaksi pyhäbirma-rotuista kissaa. Molemmat asuvat perheenjäsenen luona Tampereella.

Felinessi Kuurankukka, ”Elsa”

Syyskuussa 2021 syntynyt Elsa on kissalan ensimmäinen pyhäbirma-rotuinen kissa. Sininaamioinen Elsa on todella seurallinen ja ihmisrakas kissa, joka tulee hienosti toimeen myös koirien ja toisten kissojen kanssa.

Elsa on osallistunut kahteen kissanäyttelyyn ja oli molemmilla kerralla pentuluokassa EX1 (Excellent 1.). Tiineyden vuoksi syksyn 2022 kissanäyttelyreissut peruttiin, mutta Elsan näyttelyura jatkunee pentujen syntymän jälkeen.

Elsan veriryhmä on A. Hän on kesäkuussa 2022 tehtyjen verikokeiden tulosten perusteella FeLV- ja FIV-negatiivinen, kuten jalostuskissan tulee olla. Rotuyhdistyksen suosituksen mukaisesti hänen sydämensä ja munuaisensa on ultrattu. Terveitä ovat. Tiedot ovat näkyvissä Omakissassa.

Elsa sai marraskuussa ensimmäisen pentueensa. Pentueen tytön ja kahden pojan isä on sininaamioinen uros Kattimäen Juksu. Pojat on alustavasti varattu. Tyttö jää asumaan äitinsä luokse.

Cloudsdale’s Domino, ”Aura”

Aura jää äitinsä Elsan kaveriksi Tampereelle. Jos kaikki menee hyvin, niin Auralle on tarkoitus teettää pennut luultavasti vuoden 2024 alkupuolella.

Kuvia tulossa.


Jos haluat seurata Elsan, Auran sekä kissalan muiden kissojen uusia seikkailuja, niin ota seurantaan kissalan Instagram-tili www.instagram.com/cloudsdales.cats/

Lue lisää rodusta: http://birma.fi/