Pentuja

Seuraavat valkoiset mittelspitz-pentueet on suunnitteilla vuosille 2021-2022. Ensimmäinen venäjänsinisten kissojen pentue syntynee vuonna 2022 ja ensimmäinen kleinspitz-pentue vuonna 2022-2023. Tietoa suunnitelmista julkaistaan sitä mukaa, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Alla yleiset ohjeet pennun varaamisesta Cloudsdale’sin kennelistä ja kissalasta.

Koiranpennun varaaminen ja luovuttaminen

Cloudsdale’sin kennelin koiriin ja kasvattajaan on mahdollista käydä tutustumassa ja tekemässä alustava varaus jo ennen pentujen syntymää. Alustavat pentuvaraukset kuitenkin vahvistetaaan ja varausmaksu (300 €) veloitetaan vasta, kun pentuja on käyty katsomassa Jyväskylässä pentujen ollessa noin 4 viikon ikäisiä. Tällä tavalla varmistetaan, että pentu on perheelle sopiva – ja päinvastoin. Varausmaksun maksun jälkeen varaus muuttuu kumpaakin osapuolta sitovaksi. Varausmaksua ei palauteta, jos varaaja peruu tämän jälkeen varauksensa.

Koiranpennun hinta on 1.400 euroa/pentu. Kasvattaja maksaa pennun virallisen silmä- ja polvitarkastuksen tämän täytettyä 1 vuotta.

Pennut luovutetaan mieluiten 8-viikkoisina (aikaisintaan 7-viikkoisina). Ennen luovutusta pennut on rekisteröity Suomen Kennelliittoon, eläinlääkäri on heidät tarkastanut ja mikrosirulla tunnistusmerkinnyt. Pennut myös madotetaan useaan kertaan ennen luovutusta.

Ennen luovutusta pennut pääsevät tutustumaan Cloudsdale’sin koiriin, kissoihin ja eri-ikäisiin ihmisiin. Pennut totutetaan käsittelyyn ja he pääsevät ulkoilemaan ja autoilemaan. Pentujen mukana tulee kirjalliset hoito-ohjeet ja pentupaketti, jossa on erilaisia tarvikkeita (mm. ruokaa, johon koira on tottunut). Sopimus koiran kaupasta tehdään Kennelliiton lomakkeelle.

Kissanpennun varaaminen ja luovutus

Tiedot venäjänsinisten pentujen varaamisesta ja luovuttamisesta julkaistaan, kun ensimmäiset kissanpennut on suunnitteilla.